Dank voor de donaties!

14 januari 2022

Boven aan deze website staat een ‘Steun ons’ knop. Via deze knop kunt u doneren aan Het Levend Archief en zo bijdragen aan de borging van onze flora en het maken van een back-up van de natuur. 

We zijn erg dankbaar voor alle donatie die binnen zijn gekomen via deze knop! Afgelopen jaar heeft u in totaal €889 gedoneerd en hier hebben we nuttige dingen van kunnen doen! Zo hebben wij materiaal kunnen kopen waarmee onze zaadgaarders, vrijwilligers binnen Het Levend Archief op pad zijn gegaan om zaden van bijzondere populaties te verzamelen. Deze zaadgaarder zijn hiervoor eerst opgeleid tijdens een cursusdag zoals in 2020 i de Millingerwaard en in 2021 op Texel en op de Kunderberg in Zuid-Limburg. 

Dankzij u hebben wij van vele tientallen plantensoorten een vertegenwoordiging in de Nationale Zadencollectie kunnen opslaan en worden de komende jaren herstelprojecten uitgevoerd door de deskundigen verbonden aan Het Levend Archief!

Bij deze willen wij graag alle donateurs bijzonder hartelijk danken voor hun steun!

Abonneer op onze nieuwsbrief als u op de hoogte gehouden wil worden en we hopen, zeker wanneer de coronamaatregelen dit toestaan, u te verwelkomen op één van onze publieksbijeenkomsten in de toekomst!   

NVR_2832
Tijdens een opleidingsdag voor vrijwilligers zijn de zaden van de zeldzame Echte gamander verzameld voor de Nationale Zadencollectie (foto: Nils van Rooijen).


Copyright © 2019 . All rights reserved.

Geef een reactie